Проект: Системата, която решава кое е най-добро за детето ви (2) (1.06.2019)

1

КАРБОВСКИ: ВТОРИ ПЛАН. Проект: Системата, която решава кое е най-добро за детето ви. Втора част.

"Спрете лъжите на службата  ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО  в Холандия! - това пише на тениската на Николай, чиято история ви разказваме днес.

В Деня на детето ви срещаме с историята на един баща, който от пет години не е виждал сина си. Детето му е изведено от България от неговата майка по незаконен начин и, след издирване от Интерпол, е локализирано в Холандия през 2014 година. Съдът в Холандия отказва да върне детето на неговия баща и постановява за имуществото и здравето на детето да се погрижи Закрила на детето (Холандия). Българският съд е присъдил родителските права на бащата, но холандските власти не зачитат постановлението.

И вече над 5 години детето се отглежда от приемна чернокожа гей двойка. И не е виждал своя баща. А неговият баща моли - ВЪРНЕТЕ МИ ДЕТЕТО.

Този филм роди ужасяващият въпрос - може ли системата по-добре от вас да знае кое е добро за детето ви? И трябва ли системата да решава вместо родители?

Карбовски се обръща към ДЪРЖАВАТА  и нейните управляващи…да се преборят за едно българче, а не, както винаги се случва у нас в  такива случаи - България да загуби децата си…